Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

Новинарка и водитељка "BBC-а" Сара Торнтон је на друштвеној мрежи "Икс" потврдила да је током меча Новака Ђоковића и Холгера Рунеа било звиждука на рачун српског тенисера.

После победе од 3:0 у осмини финала Вимблдона над Холгером Рунеом, Новак Ђоковић се у изјави после меча дотакао групе гледалаца која му је звиждала.

"Према свим навијачима који имају поштовање желим да захвалим из дубине мог срца. Свима онима који су бирали да не поштују играче, у овом случају мене желим - лаку ноћ!", истакао је Ђоковић, па је испраћен аплаузима.

"Знам да су навијали за Рунеа, али су то искористили да мени звижде. На Туру сам преко 20 година, знам све трикове. Све је то у реду. Фокусирам се на оне који поштују играче и цене их. Играо сам и у непријатељскијој атмосфери, ти људи не могу да ме поремете", додаје седмоструки првак Вимблдона.

Новаково тврђење потврдила је о новинарка и водитељка "BBC-а" Сара Торнтон на друштвеним мрежама.

"Док сам седела на Централном терену, мислила сам да има неких апсолутних кретена у публици који звижде Новаку Ђоковићу под маском навијања за Рунеа...И нажалост, постало је заразно. Али, као љубитељ тениса, рекла бих да су то далеко надмашили они који су уживали у вештој игри на обе стране", написала је Торнтонова.

Ђоковић у четвртфиналу игра против Алекса де Минора.

РТС