Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

Власник телевизије Пинк Жељко Митровић објавио је вечерас да ће укинути ријалити програм „Задруга”. Он се, како наводи, на тај чин одлучио на препоруку председника Србије Александра Вучића.

„На препоруку Председника Републике Србије Александра Вучића, донео сам одлуку да у најкраћем могућем року, не дужем од десетак дана, укинем ријалити програм „Задруга”. Верујем да је јединство Србије и процена Председника Републике, важнија од сваке врсте интереса Пинка и мог личног интереса!”, написао је Митровић на „Твитеру”.

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је током разговара са власником Пинка Жељком Митровићем рекао да један део грађана Србије сматра да ријалити није добра ствар и да размотри могућност да га укине.

„Замолио сам га и рекао му да један део грађана Србије сматра да ријалити није добра ствар и да ја знам какав је његов став и гледалаца Србије који то гледају, али то је била моја молба. Пре него што седнемо и разговарамо о томе. Замолио сам га да пре него што се разговара у оквиру РЕМ-а и неких других надлежних институција сам направи тај потез и можда размотри могућност да то укине - да ли ће или неће, то ћемо да видимо”, рекао је Вучић за 'ТВ Пинк'.

Танјуг