Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

Имаће проблема на пословном плану

Српски астролози су једогласни у оцени да звезде неће бити наклоњене људима који одбију да присуствују великом митингу Српске напредне странке заказаном за 26. мај у Београду. Особе које тај дан проведу код куће могу очекивати ненадани пословни и финансијски проблеми.

- Положај планета показује да све грађане Србије очекује турбулентан период током ког ће морати да донесу важне пословне одлуке - каже познати српски астролог Видовити Жељко. - Кључни моменат у коме ће се одредити даља судбина наших грађана је 26. мај, када Марс и Јупитер ступају у коњукцију. Истовремено, Марсови сателити Фобос и Дејмос ће се наћи на најкраћем растојању један од другог, објшњава Жељко и наставља - Локација на којој ће се највише осетит планетарни утицај је Београд и то баш на место одржавања великог митинга. Онима који се тог дана затекну на неком другом месту прете велики пословни проблеми. Очекују их трзавице на послу, сукоби са надређеним, а многима ће претити и отказ. Приватне фирме и запослени у њима, могу пак, очекивати ригорозне контроле пословања и неочекиване високе казне - објаснио је он.

Чувени видовњак тврди да је оваква констелација небеских тела изузетно ретка и да је зато важно искористити ову јединствену пословну прилику.

- У својој каријери сам само пар пута видео нешто слично. Последњи пут је то било пре неколико година.

Интересантно је да је Вучић и тада организовао велики скуп у Београду. Звезде не лажу, а то потврђује и чињеница да су многи који су присуствовали том догађају у међувремену прилично просперирали на пословном плану - закључио је Видовити Жељко и додао да ће се тачно време и место на коме ће се највише осетити позитиван утицај планета знати чим Вучић овјави кад и где ће велики митинг бити одржан.

Њуз, Бојан Савић