Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

Пошто је завршен велики еколошки протест у Београду под називом "Еколошки устанак", режимски медији су једва дочекали да му нађу "ману". Овога пута продужене руке режима замерили су блокирање Бранковог моста од стране грађана, те брже-боље пренели "утиске незадовљних грађана".

Сви по истом рецепту, највеће узданице овог режима - таблоиди Новости, Ало, Курир и Објектив писали су о блокади Бранковог моста, вређајући окупљене грађане.

Ниједан од поменутих таблоида у своим спин текстовима није напоменуо чињеницу да за колапс на Бранковом мосту нису криви ни учесници, ни организатори Еколошког устанка, већ министар полиције Александар Вулин, који запошљава неспособне полицајце који не могу да обезбеде један обичан, месец дана раније, најављен скуп.

Јасно је да ово што таблоиди пишу, у ствари пише власт преко њих, па су они који желе да одбране екологију у Србији за власт го*на која праве хаос и нервирају грађане. Очигледно да је председника Србије веома погодило скандирање грађана "Вучићу, олошу", па је ударац узвраћен на овакав начин.

Директно.рс