Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

Онтаријска влада је најавила да ће, у регионима који су у сивој зони, личне услуге од фризерских и маникирских, па до салона за тетовирање, од 12. априла моћи поново да раде уз заказивање.

Такође, теретане на отвореном, персонални тренинзи за тимске и индивидуалне спортове поново ће моћи да се практикују, уз поштовање свих препоручених мера предострожности, од ношења маски, до држања дистанце када год је то могуће.

Али, градоначелник Торонта Џон Тори је, током викенда, рекао да провинција може одложити одлуку о отварању за две седмице, будући да расте број инфицираних.

По његовим речима, ситуацију треба помно пратити и бити веома опрезан при било каквом отварању. Он је, ипак, стао у одбрану отварања летњих башти и часовима вежбања на отвореном, будући да су активности на отвореном много безбедније од оних у затвореном простору.

Поред градончелника Торија, опрез је изнело Удружење медицинских сестара Онтарија, које су у саопштењу апеловале на премијера да умањи планове о отварању додатних делатности у провинцији.

Новине Торонто