Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

Фудбалски клуб Црвена звезда најоштрије је данас осудио увредљиве поруке фудбалеру Милана Златану Ибрахимовићу и навео да ће у сарадњи са надлежнима пронаћи примитивног појединца који је бацио мрљу на традиционално гостопримство српског народа.

Звезда и Милан су синоћ у Београду одиграли нерешено 2:2, у првој утакмици шеснаестине финала Лиге Европа. Ибрахимовић је утакмицу пратио са трибина, а иако није било публике на стадиону, неколико десетина људи седело је у ложи одакле се могло чути како један мушкарац вређа шведског фудбалера, пореклом из Босне, на националној основи. Између псовки, чуло се и „смрдљиви балијо”.

„Црвена звезда најоштрије осуђује увредљиве повике Златану Ибрахимовићу током синоћњег меча са Миланом. Као клуб смо учинили све да организација меча буде на нивоу два велика клуба и нећемо дозволити да један примитивни појединац баци мрљу на традиционално познато гостопримство наше земље и нашег народа”, наводи се у саопштењу Звезде.

Из београдског клуба су се извинили Ибрахимовићу и навели да никада неће толерисати овакве испаде публике.

„Црвена звезда ће у сарадњи са надлежним органима пронаћи поменутог појединца и инсистирати да сноси све последице таквог понашања. Црвена звезда се најискреније извињава Златану Ибрахимовићу због непријатности који је доживео у нашој кући. Наш клуб је по старим српским обичајима одувек био добар домаћин и то је познато у целој Европи и тако ће остати и убудуће јер никада овакве испаде нећемо толерисати”, додаје се у саопштењу.

Реванш утакмица Милана и Звезде игра се наредног четвртка на Сан Сиру.

Бета, Политика