Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

Један од најпознатијих и најупосленијих српских глумаца Милош Биковић одлучио је да свој хонорар од филма "Кошаре" уступи породицама погинулих војника.
Његов хуманитарни рад познат је одавно, али свака нова вест наиђе на одобравање и поштовање његових сљедбеника, пишу ‘Новости’. У филму Балша Ђога познати глумац игра једног од "старијих момака", који је већ учествовао у ратовима 1991. и 1995. године, а на Кошаре долази да би помогао младим 18-годишњим војницима, "јер зна како је њему било". 

- Велика је част бити каменчић у мозаику духовног споменика људима који су дали живот, младост и здравље у борби за наш дом.

Они су носили оружје, а ми носимо бакљу да развејемо таму заборава над њиховим подвигом - изјавио је Биковић, поводом свог глумачког ангажмана у "Кошарама".

Током дана, док се преносила вест о његовом хуманом гесту, Биковић је, у једном тренутку, решио да се нашали, поручивши на Твитеру:
- Волим кад НАТО пише о мени - написао је изнад вести о поклоњеном хонорару коју је на овој друштвеној мрежи објавила страница "Тrending NАТО njuz".

sputniknews.com