Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас објавио је у недељу увече на свом твитер налогу видео поруку у којој је, видно узнемирен, рекао да су његова деца уплашена, да су плакала и тресла се од страха, јер се у близини њиховог дома синоћ са оближње зграде чуло „Ђиласе лопове”.

„Вечерас су са ове зграде са озвучења пустили „Ђиласе, лопове”, што су слушала моја деца овде на 30 метара где живе”, рекао је Ђилас, који је видео поруку снимио на углу улица патријарха Варнаве и Браничевске, у близини зграде у којој живе његова деца.
Он је за то оптужио Александра Вучића, коме се обратио директно, речима да је послао „своје дебиле” да пуштају те „његове лажи” и додао:

„Одговараћеш за ово кад тад, ја ти гарантујем, кад тад”, запретио је Ђилас.

Ђилас се тим поводом укључио у емисију Утисак недеље на Нова телевизији. Он је рекао да су му комшије пренеле да иза пуштања поруке стоје неки момци који су дошли мерцедесом, да је пријавио полицији да су после тога били испред општине Врачар, како би их бар легитимисала, али да се до тренутка када се јавио у емисију још нико није појавио.

„Када ми је ћерка рекла, ја нисам веровао, ово постаје бесмислено”, рекао је Ђилас дрхтавим гласом и позвао да се стане с таквим стварима, да свачија деца живе нормално.

Танјуг

Бастаћ Марко: Нашли смо људе који су пуштали са разгласа Ђиласе лопове. Замислите, сакрили су се у згради општине Врачар 

Курир: ДОСТА БРЕ ВИШЕ! Претили сте Вучићевој деци силовањем и смрћу, сад плачете и глумите жртве! (ВИДЕО)