Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић саопштио је данас у разговору са новинарима да ће прво појачање црвено - белих за Лигу шампиона бит МИГ 29,  ексклузивно сазнаје Њуз.

Терзић је изјавио да је са авионом све договорено и да је остало само да, након техничког прегледа, стави параф на трогодишњу верност клубу из Љутице Богдана.

- Наше амбиције нису да будемо само учесници Лиге шампиона, већ да направимо корак више у односу на прошлу годину, а то не можемо без адекватних појачања. МИГ 29 је наша велика жеља већ неко време, пратили смо га дуго и најзад смо успели да постигнемо договор. Верујем да ће се сјајно уклопити са тенком и борбеним возилом, као и да ће донети додатни квалитет нашем нападачком арсеналу - истакао је Терзић.

- Захваљујући МИГ-у бићемо далеко опаснији у ваздуху, али се нећемо зауставити само на њему. У наредних пар дана навијачи ће имати пуно разлога за радост јер ћемо довести још појачања. У фокусу су нам пре свега појачања на позицији борбеног хеликоптера и стелт авиона, а у зависности од одлазака постоји и могућност ангажовања једне крстареће ракете - рекао је генерални директор клуба са стадиона “Рајко Митић“.

На питање новинара Њуза да ли су тачни наводи да ће црвено бели дрес обући и ракетни систем С - 300, Терзић је уз осмех додао да ће се све знати у наредних 48 сати.

- Једино што могу сада да вам потврдим, поред ангажовања МИГ-а 29, јесте да ћемо назив стадиона променити у “Ратко Митић“ - одговорио је он.

Соко Соколовић, Њуз