Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

... у Украјини реалистично приказана

Гледаоци широм света који су синоћ пратили фудбалски меч између Украјине и Србије одушевљени су колико је ова катастрофа реалистично приказана.

- Пратим цео серијал квалификација за Европско првенство, али синоћни меч био је врхунац уметничког достигнућа. Сад тек схватам каква је катастрофа задесила Србију. Експлозија голова у Украјини, са дозом од 5 комада у мрежи Србије, била је баш стравична. Највише ме је одушевио реалистичан приказ целе те хаварије једног тима, а сви ликови су маестрално одиграли своје улоге, посебно Срби који су на крају били видно озрачени због пораза - каже Стив Макао из Лондона.

- Сцене распадања целог једног тима биле су прилично мучне за гледање, али морам да кажем: респект за целу екипу која је маестрално одрадила тај посао. Напори једанаесторице фудбалера из српског тима који су спречили још вечу трагедију, јер, реално, могло је да буде и 7 или 8, граниче се са херојством и треба им одати признање - каже Емилио Валенсијаго из Мадрида и додаје како ће овом остварењу дати 10 звездица на ИМДБ-у.

Из коментара гледалаца по друштвеним мрежама може се закључити да цео свет са нестрпљењем чека наредни меч Србије како би уживао у још једном ремек делу реалистичног приказа катастрофе.

Мирослав Вујовић, Њуз

Навијачи Србије БРУТАЛНИ после дебакла фудбалске репрезентације (ФОТО)