Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

... у његово време јун био сунчан 

Милан Ћатић, двадесетдвогодишњи студент из Београда, пожалио се пријатељима да му деда Милован од суботе ујутру понавља причу како је у његово време јун био сунчан и како сада ништа више не ваља, па ни јун.

Према његовим речима, Милован му, када год се виде или чују, истиче да није било оволико падавина када је он био млађи и да је сада све пропало.

- Не знам шта да радим са њим. Током целом маја ми је причао како није падало оволико кише када је он био млад и како то није нормално. Понадао сам се та агонија завршити када је почео јун, али се у суботу све наставило. Не престаје да понавља како ово неће на добро изаћи, како је он имао среће да цео јун проведе напољу без кишобрана, а да је питање какво ће време једног дана у јуну чекати моје унуке - изјавио је Милан за Њуз. 
- Јуче је коначно био леп дан и таман сам помислио да ће најзад променити тему, а онда је свратио до нас да ми објасни да је то јунско време које он памти из младости и да би, да је неке среће, и нама младима цео јун био такав. Јутрос ме је позвао да ме пита да ли сам видео како се наоблачило, а онда је додао да он још увек памти она лепа времена када се у јуну спас од врућине тражио на Сави и Дунаву - испричао је овај млади Београђанин.

На молбу новинара Њуза да прокоментарише наводе унука, деда Милован је изјавио да му у његово време ниједан новинар не би тражио такву изјаву јер се тада се знало чиме треба да се баве прави новинари.

Соко Соколовић, Њуз