Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

Преко 5.000 посетилаца било је на обележавању девете године од отварања обновљеног торња на Авали, који је срушен пре две деценије у НАТО бомбардовању, саопштило је предузеће „Јана техника и везе”, које њиме управља. Како се наводи у саопштењу то предузеће је приредило за богат забавни и културни програм и тиме отворио нову летњу сезону.

„Авалски торањ је прославом свог деветог рођендана званично отворио нову, летњу сезону, која ће посетиоцима понудити пуно нових садржаја. Торањ је током 2018. посетило рекордних 185 хиљада људи, а број оних који су уживали у бесплатним пратећим активностима на комплексу торња, био је много већи”.

То се наводи у саопштењу и додаје да се очекује да ће број посетилаца Авале и Авалског торња у 2019. премашити све досадашње рекорде.

Поред наступа дечијег хора, најмлађе посетиоце је поред  facepainting-а, забављао плесни шоу дечије хип хоп групе.

Посетиоци су такође имали прилику да виде и борбу витезова из Смедерева, где се само недељу дана касније одржава Светско првенство у националним историјским средњевековним борбама, а љубитељи моде уживали су у ревији у послеподневним сатима.

Бета