Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

Режисер Емир Кустурица именован је за саветника председавајућег Председништва Босне и Херецговине Милорада Додика, чиме је Додик испунио своје обећање дато после избора. Пошто је портал klix.ba отворено критиковао чланове Председништва БиХ због тога што нису јавно објавили имена запослених саветника, председавајући Председништва БиХ Милорад Додик је на званичној веб страници колективног шефа државе објавио имена својих најбилижих сарадника, преноси овај босански портал.

Додик је испунио обећање које је дао након што је изабран за члана Председништва У Додиковом кабинету запослено је укупно 11 саветника и један шеф кабинета.

Поред Кустурице председавајућег Председништва Босне и Херцеговине саветују и Драгољуб Рељић (саветник за уставноправна питања), Ана Тришић Бабић (саветница за спољну политику), Перо Симић (саветник за информисање), Драган Вуковић (саветник за сигурносну политику), Радован Ковачевић (саветник за унутрашњу политику) и Радомир Божић (саветник за економска питања).

Као саветници, а за које није наведена област из које саветују Додика, наведени су Емир Кустурица, Нина Сајић, Биљана Бокић, Бошко Томић и Срђан Перишић.

Танјуг