Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

...јер је неки манијак искључио ТВ сигнал

Председник општине Брус Милутин Јеличић Јутка изјавио је за Њуз да не зна шта се десило његовој суграђанки Марији Лукић, јер је неки манијак јуче искључио ТВ сигнал целом граду и због тога није могао да гледа њено гостовање у емисији “Живот прича“. Он је истакао да је побеснео када је схватио да због неког лудака неће моћи да види њено гостовање.

- Када сам чуо да ће Марија бити гост једва сам чекао емисију јер сам желео да чујем шта ће рећи. Међутим, када сам упалио ТВ није било сигнала. Прво сам мислио да само ја имам проблем, па сам пријатељима послао пар хиљада смс порука са питањима “заштоооо немаааа сигналааа“, “ја волкам да гледааааам емисијуу“, “желкаам да знаммм шта се дешава“ и онда сам из преписке са њима сазнао да цео град нема сигнал због неког психопате - испричао је Јутка.

- Верујете ми да ја ни сада не могу да поверујем да је неко толико бахат и безобразан да је спреман да остави цео град без ТВ сигнала због једне емисије. Огорчен сам због овог инцидента јер грађани Бруса немају често прилику да јавно причају у животу и проблемима у нашем граду. Надам се да ће та особа одговарати због својих поступака и да неће проћи некажњено јер не смемо да дозволимо да цео град буде талац нечијег лудила - рекао је председник општине Брус.

Јутка је додао да га је толико копкало шта је синоћ било у емисији да је јутрос купио све примерке новина које су стигле у Брус јер се надао да ће у њима сазнати нешто више.

Соко Соколовић, Њуз