Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

Хрватска полиција привела је јутрос три особе које се доводе у везу с нападом на ватерполисте Црвене звезде у Сплиту, док за двојицом трага. Код једног од доведених пронађен је и отуђени дрес", саопштила је полиција. У саопштењу се додаје да је полиција одмах по пријему дојаве о нападу на 29-годишњег држављанина Црне Горе, као и и на 26-годишњег и 25-годишњег држављанина Србије, почела "интензивно и свеобухватно криминалистичко истраживање које је дало резултате".

"Слободна Далмација" пише да је међу приведенима и син једног познатог фудбалског тренера. Лист не наводи име младића, ни име његовог оца, већ само каже да он ради као конобар у кафићу на сплитској Риви. 

Повод за његово привођење била је сумња да је позвао остале нападаче када су ватерполисти сели у кафић. Њему је одузет мобилни телефон и затражен налог за преглед комуникације на њему.

Тројица ватероплиста Црвене звезде нападнути су у суботу поподне на сплитској Риви, двојица су успела да побегну, док се трећи спасао скоком у море.

Утакмица измедју домаћег Морнара и Црвене звезде није одиграна, а екипа Звезде вратила се у Београд.

Напад на играче Звезде осудили су бројни политичари и спортисти.

Срна, Н1