Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

...да опремим Војску Србије!

Невероватан обрт у случају „Вулинова тетка из Канаде“! Не само што се доказало да Вулинова тетка (тј. тетка његове жене, али то је практично исто) постоји, да има иницијале М. М. и да је баш она позајмила брачном пару Вулин тричавих 204.800 евра за куповину стана – већ је сада најпознатија тетка на српском небу поклонила нових 204.800 за куповину опреме за Војску Србије!

„Када је тетка стамбено збринула нас, онда је одлучила да у длаку исти износ пребаци на рачун Војске Србије“, рекао је Александар Вулин, који тренутно обнаша дужност министра војнога.

Незванично сазнајемо да је тетка, иако не превише војно оспособљена, препоручила сестрићу (тј. сестричини!) да, ако икако могу, за те паре купе С-400 или макар С-300!

Мирослав Лазански, војно-политички коментатор за потребе СНС-а, рекао је да је ово још један мудар потез државничке политике председника Вучића: 

„Ко је осим председника Вучића могао визионарски да постави Вулина на место министра одбране и друштвене самозаштите? Ко је осим председника Вучића имао осећај за филинг да ће управо Вулинова тетка бити највећи војни донатор савремене Србије?“

С*ање ствари