Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић рекао је данас да црвено-бели „готово сигурно” неће играти вечерашњу четврту утакмицу финалне серије плеј-офа АБА лиге против Будућности.

„Готово сигурно нећемо вечерас изаћи на паркет у 'Морачи'. Све је већ виђено у петак”, рекао је Човић новинарима у Подгорици, а пренео је Блиц.

Црвена звезда у финалној серији плеј-офа АБА лиге губи од Будућности с 1:2, а Човић је још оценио да је на синоћној утакмици била крађа.

„У првој утакмици против Будућности смо покрадени, јер смо ми евидентно бољи од њих. Они су господски примљени у Београду, а видите како смо ми дочекани овде. Никада није био виђен већи степен мржње, овако одвратну мржњу нисам доживео нигде као овде у Подгорици. Да ли је могуће да се један те исти народ овако мрзи.

Ови људи не умеју да се спортски понашају. Бокан је могао на другачији начин да ми каже да жели да буде градоначелник”, рекао је Човић.

Четврта утакмица финалне серије плеј-офа АБА лиге између Будућности и Црвене звезде требало би да се игра вечерас од 21.00 у дворани Морача.

Бета