Радио Оаза 88.3 FM
Недељом од 20 до 22 часова на 88.3 CJIQ FM

Бенд „Ничим изазван” из Врбаса добитник је „МТВ Бест Адриа Акт” награде, док је канадска поп звезда Шон Мендез победник вечери сa обзиром да је победио у три категорије на годишњој додели МТВ европских музичких награда у Лондону.

„Ничим изазван”, деветочлани бенд, су гласовима публике однели победу у конкуренцији коју су чинили Коала Воице, Нина Краљић, Марин Јурић Чивро и Сара Јо.

„Не памтим када смо били овако узбуђени. Велика је ово ствар за нас. Сама номинација је била велико признање за наш рад, а ово освајање награде нас је потпуно бацило у небеса. Поносни смо на награду и поносни смо на људе који нам пружају подршку свих ових година, а посебно на оне људе који воле нашу музику и који су последњих месец дана гласали за нас.

Славићемо пар дана и онда настављамо са радом још снажније него пре!”, изјавили су чланови бенда.

Мендез је добио три награде - за најбољег извођача, најбољу песму (There's Nothing Holding Me Back), као и у категорији „најстраственији фанови”.

МТВ ЕМА додела је синоћ почела наступом реп легенде Еминема, који је, уз пратњу оркестра и вокaл певачице Скyлар Греy, имао светску премијеру новог сингла „Walk On Water” са предстојећег албума, а касније у току вечери је проглашен најбољим хип хоп извођачем.

Овогодишњи добитници „МТВ Глобал Икон” признања је група У2 која је одржала концерт на Трафалгар скверу. Том приликом су извели нову песму „Get Out Of Your Own Way”.

Камила Кабељо је победница у категорији „Најбољи поп извођач”.

Британска реп звезда Травис Скот је на свој МТВ ЕМА деби дошао у великом стилу. Наиме, он се на бину довезао у полицијском аутомобилу, док је наступ завршио уз ватромет.

Дејвид Гета је расплесао публику за крај доделе уз нови сингл „Dirty, Sexy, Money” уз гостујуће извођаче Френћ Монтану и Чарли XКX. Он је уједно и победник у категорији „Најбољи извођач електронске музике”.

Водитељка доделе била је Рита Ора. „2018 МТВ ЕМА” додела биће одржана у Билбау у Шпанији. 

Танјуг